Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 287g73kcal1.4g12.1g0.6g5.5g
Nauris 212g58kcal2.1g8.9g0.6g4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 437g79kcal2.4g10.9g1.7g3.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 75g224kcal13.5g0.9g18.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu187g236kcal20.6g0.6g16.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g107kcal3.2g21.9g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g1594kcal88.4g117.8g78g30g
Valittu annoskoko1305g797kcal44.2g58.9g39g15g
Annoskoko puolitettuna653g399kcal22.1g29.5g19.5g7.5g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713