Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g676g1217kcal166.3g19.6g52g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g451g541kcal12.6g23g45.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g34g38kcal0.2g7.8g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g4071kcal362.6g114.6g239.8g7.8g
Valittu annoskoko1305g2036kcal181.3g57.3g119.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna653g1018kcal90.7g28.7g60g2g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117