Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)112g371kcal7.5g89.9g0.4g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g139g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Herkkusieni 75g12kcal1.6g0.2g0.2g1.1g
Herne, pakaste (rainbow)150g127kcal9g22.5g0g4.6g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g23g15kcal1.7g2g0.1g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)232g288kcal51.1g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g2063kcal152.6g284.4g38g30.6g
Valittu annoskoko1305g1031kcal76.3g142.2g19g15.3g
Annoskoko puolitettuna653g516kcal38.2g71.1g9.5g7.7g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317