Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g300g51kcal5.7g6.3g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g135g378kcal25.7g0g29.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g68g608kcal0g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g4842kcal276.8g34.2g400.4g8.4g
Valittu annoskoko1305g2421kcal138.4g17.1g200.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna653g1210kcal69.2g8.6g100.1g2.1g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492