Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka195g22kcal2.1g2.1g0.4g2g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Porkkana 270g88kcal1.7g15g0.5g6.9g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 195g35kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g7.5g24kcal0.1g5.9g0g0g
Sinappi 7.5g10kcal0.3g1.1g0.4g0.1g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g7.5g13kcal0g3.1g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g150g45kcal1.5g6g0.4g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g1019kcal24g120.4g37.6g38.2g
Valittu annoskoko1305g510kcal12g60.2g18.8g19.1g
Annoskoko puolitettuna653g255kcal6g30.1g9.4g9.6g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091