Lihamakaronilaatikko

Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g233g397kcal46.6g0g23.3g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g233g770kcal37.3g144.6g4.7g14g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Vesi758g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g5.8g14kcal0.3g2.4g0.3g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi5.8g16kcal0.2g3.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2611g2584kcal170.6g306.2g74.8g30.4g
Valittu annoskoko1305g1292kcal85.3g153.1g37.4g15.2g
Annoskoko puolitettuna653g646kcal42.7g76.6g18.7g7.6g
Arvot/100g100g99kcal6.5g11.7g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108396