Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 875g663kcal16.4g134.9g1.8g8.8g
Ruokakerma, Pirkka 10%350g420kcal10.1g15.7g35g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2611g2239kcal57.2g313.2g74.2g21.4g
Valittu annoskoko1306g1120kcal28.6g156.6g37.1g10.7g
Annoskoko puolitettuna653g560kcal14.3g78.3g18.6g5.4g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456