Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi722g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g120g36kcal1.2g6.4g0.4g2.9g
Herne 120g83kcal6.1g11.2g0.5g3.7g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g240g180kcal9.8g30g1.9g0g
Sipuli 72g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Persilja 34g9kcal0.5g0.4g0.1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2616g660kcal37g103g6g21g
Valittu annoskoko1308g330kcal18.5g51.5g3g10.5g
Annoskoko puolitettuna654g165kcal9.3g25.8g1.5g5.3g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436