Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio50g45kcal2.3g2.5g3g0g
Paprika vihreä 13g2.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g264kcal19.2g7.2g17.6g0.8g
Valittu annoskoko131g132kcal9.6g3.6g8.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna66g66kcal4.8g1.8g4.4g0.2g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251