Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)40g112kcal7.2g0g9.2g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g40g144kcal4.8g30g0.6g1.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)37g13kcal0.4g2.6g0.2g0.5g
Porkkanaraaste 200g7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Sipulikuutiot Apetit7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g544kcal25g66.6g20g4.2g
Valittu annoskoko131g272kcal12.5g33.3g10g2.1g
Annoskoko puolitettuna66g136kcal6.3g16.7g5g1.1g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589