Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 22g78kcal0.4g0.6g8.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 29g10kcal1.3g0.6g0.1g0.7g
Kukkakaali 40g10kcal0.7g0.9g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g283kcal10.8g4.4g24.2g3.2g
Valittu annoskoko131g141kcal5.4g2.2g12.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna66g71kcal2.7g1.1g6.1g0.8g
Arvot/100g100g108kcal4.1g1.7g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149