Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 77g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Juustoraaste emmental punaleima16g64kcal4.8g0g4.9g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 5.5g14kcal1.5g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 33g108kcal0.7g1g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g417kcal15.6g9g35g2.8g
Valittu annoskoko131g209kcal7.8g4.5g17.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna66g104kcal3.9g2.3g8.8g0.7g
Arvot/100g100g159kcal5.9g3.4g13.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718