Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Kaali, valkokaali60g13kcal0.7g2g0.1g1.3g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g91kcal8.4g4.6g4.2g2.6g
Valittu annoskoko132g46kcal4.2g2.3g2.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna66g23kcal2.1g1.2g1.1g0.7g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.7g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271