Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 52g13kcal0.9g1.1g0.2g1.2g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Juusto, keskiarvo 10g37kcal2.6g0g2.9g0g
Maito,kevyt (valio) 100g31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Voi 60% rasvaa 4.4g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g211kcal12.2g9.4g12.8g4.2g
Valittu annoskoko132g106kcal6.1g4.7g6.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna66g53kcal3.1g2.4g3.2g1.1g
Arvot/100g100g80kcal4.6g3.6g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378