Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 78g30kcal0.8g5.4g0.2g2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja3.5g12kcal0g2.9g0g0g
Saksanpähkinä 5.5g37kcal0.8g0.2g3.6g0.9g
Vuohenjuusto President23g60kcal4.5g0.1g4.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g331kcal12.6g19g21.6g6.4g
Valittu annoskoko132g166kcal6.3g9.5g10.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna66g83kcal3.2g4.8g5.4g1.6g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701