Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 56g86kcal10.9g0g4.7g0g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Punaviini 9g6.6kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 5g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g218kcal23g5.2g10g1.6g
Valittu annoskoko132g109kcal11.5g2.6g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna66g55kcal5.8g1.3g2.5g0.4g
Arvot/100g100g83kcal8.7g2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260