Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Tomaattisose tomaattipyree 3.7g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g282kcal22g9.2g16.4g2.6g
Valittu annoskoko131g141kcal11g4.6g8.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna66g71kcal5.5g2.3g4.1g0.7g
Arvot/100g100g107kcal8.4g3.5g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883