Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali73g15kcal0.9g2.5g0.1g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 29g65kcal5.1g0g5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g9g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Aurajuusto5.8g20kcal1.2g0g1.7g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g15g50kcal0.3g0.4g5.1g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g306kcal15.2g7.2g23.8g3g
Valittu annoskoko132g153kcal7.6g3.6g11.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna66g77kcal3.8g1.8g6g0.8g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.7g9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072