Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas11g28kcal1.8g3.7g0.7g3.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl22g77kcal3.1g14g0.7g1.2g
Rypsiöljy 4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Dolmio Light Classico Bolognese27g10kcal0.3g2.1g0g0.2g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)22g62kcal6.8g0g3.7g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).16g18kcal4.1g0g0.2g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g2.7g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Hillosipulisäilyke 3.8g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g495kcal33.4g40.4g21.4g9.6g
Valittu annoskoko132g247kcal16.7g20.2g10.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna66g124kcal8.4g10.1g5.4g2.4g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610