Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g26g86kcal4.2g16.1g0.5g1.6g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g40g36kcal7.9g0g0.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g14g8.6kcal0.1g2.1g0g0.2g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl26g31kcal0.9g0.9g2.6g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g26g16kcal0.3g1.2g1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g354kcal26.8g40.6g9.2g4g
Valittu annoskoko132g177kcal13.4g20.3g4.6g2g
Annoskoko puolitettuna66g89kcal6.7g10.2g2.3g1g
Arvot/100g100g134kcal10.2g15.4g3.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885