Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.7g4.9kcal0g0g0.5g0g
Nakki, keskiarvo 27g63kcal3.1g0.3g5.5g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g67g20kcal1g3g0.3g1.7g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g18g8.1kcal0g2g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g18g29kcal0.4g0.7g2.7g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g1.3g2.9kcal0.1g0.3g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g255kcal9.2g12.6g18.2g3.6g
Valittu annoskoko132g128kcal4.6g6.3g9.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna66g64kcal2.3g3.2g4.6g0.9g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190966