Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)21g73kcal2.8g13.7g0.6g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow42g33kcal1.8g5.4g0.4g1.3g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g26g29kcal0.8g0.8g2.6g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g436kcal26.6g39.8g18.8g5.2g
Valittu annoskoko132g218kcal13.3g19.9g9.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna66g109kcal6.7g10g4.7g1.3g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390