Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio501g451kcal22.5g25g30.1g0g
Paprika vihreä 125g27kcal1.2g3.1g0.4g2.4g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Sinappi 25g33kcal1.1g3.5g1.5g0.4g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kananmuna, keitetty 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2620g2643kcal191.6g71.6g177.6g10.2g
Valittu annoskoko1310g1322kcal95.8g35.8g88.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna655g661kcal47.9g17.9g44.4g2.6g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251