Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 79g303kcal30.3g36.5g1.8g8g
Kaali, valkokaali366g77kcal4.4g12.4g0.7g7.7g
Sipuli (käsittelemätön)118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Vesi676g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2623g865kcal73.2g118g5.6g39g
Valittu annoskoko1312g433kcal36.6g59g2.8g19.5g
Annoskoko puolitettuna656g216kcal18.3g29.5g1.4g9.8g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437