Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 3814g1698kcal27.8g238.4g0g228.8g
Porkkanaraaste 200g3814g1030kcal22.9g202.1g7.6g95.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2288g8925kcal0g2242.6g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g84g507kcal5.7g48.8g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24317kcal112.8g5463.8g74g648.2g
Valittu annoskoko10000g12159kcal56.4g2731.9g37g324.1g
Annoskoko puolitettuna5000g6079kcal28.2g1366g18.5g162.1g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669