Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g473kcal0g0g52.5g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow350g1225kcal28g273g2.1g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2625g5835kcal326g568.8g250g20.8g
Valittu annoskoko1313g2917kcal163g284.4g125g10.4g
Annoskoko puolitettuna656g1459kcal81.5g142.2g62.5g5.2g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728