Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1988g6758kcal258.4g1341.7g33.8g105.4g
Kurpitsansiemen, Risetti917g5174kcal165.1g385.3g330.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 612g4124kcal164.4g42.2g354.7g75.2g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g367g2385kcal55g55g238.5g0g
Hasselpähkinä 612g3939kcal86.2g20.8g373.1g107g
Pellavansiemen kokonainen 306g1546kcal60.6g3.1g128.1g80.7g
Auringonkukansiemen 612g3632kcal140.7g77.1g302.8g36.7g
Vesi4587g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g55118kcal1860.8g3850.4g3522.6g810g
Valittu annoskoko10000g27559kcal930.4g1925.2g1761.3g405g
Annoskoko puolitettuna5000g13780kcal465.2g962.6g880.7g202.5g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305