Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g563g732kcal5.6g5.6g5.6g5.6g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g34g128kcal0.3g31.1g0.2g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g2324kcal21.8g134.4g46.6g17.2g
Valittu annoskoko1314g1162kcal10.9g67.2g23.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna657g581kcal5.5g33.6g11.7g4.3g
Arvot/100g100g88kcal0.8g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390026