Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Kaali, valkokaali599g126kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2630g909kcal84.2g46.8g41.4g26.4g
Valittu annoskoko1315g455kcal42.1g23.4g20.7g13.2g
Annoskoko puolitettuna657g227kcal21.1g11.7g10.4g6.6g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271