Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%501g851kcal100.1g0g50g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Tomaattimurska 501g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Tomaattisose tomaattipyree 38g29kcal1.7g4.8g0.1g0.4g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g6.3g7.1kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2635g2822kcal220g95.2g167g28g
Valittu annoskoko1318g1411kcal110g47.6g83.5g14g
Annoskoko puolitettuna659g706kcal55g23.8g41.8g7g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883