Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto225g764kcal44.9g0g65.2g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Parsakaali brokkoli 749g263kcal34.6g14.6g2.2g18.7g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)30g81kcal3.6g3.9g5.7g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g150g477kcal3.4g4.5g49.4g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2637g3291kcal179.2g65.2g245.8g43g
Valittu annoskoko1318g1646kcal89.6g32.6g122.9g21.5g
Annoskoko puolitettuna659g823kcal44.8g16.3g61.5g10.8g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036