Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g161g159kcal14.1g11.3g5.8g1.3g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g450g765kcal90g0g45g0g
Vesi, vesijohtovesi 708g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2637g1849kcal208.2g22.6g101.6g2.6g
Valittu annoskoko1319g925kcal104.1g11.3g50.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna659g462kcal52.1g5.7g25.4g0.7g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505