Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g1004g954kcal200.8g0g17.1g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g117g304kcal3.5g5.3g31.5g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]199g670kcal23.8g0g73.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2639g3855kcal456.2g10.6g244g0.2g
Valittu annoskoko1320g1928kcal228.1g5.3g122g0.1g
Annoskoko puolitettuna660g964kcal114.1g2.7g61g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270