Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste25g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.7g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g454kcal22.2g6.4g37.4g2.2g
Valittu annoskoko132g227kcal11.1g3.2g18.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna66g114kcal5.6g1.6g9.4g0.6g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.4g14.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530