Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.5g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Mustapippuri 1.5g4.1kcal0.2g0.6g0g0.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 120g154kcal24.9g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g430kcal50.4g2.2g24.4g1.2g
Valittu annoskoko132g215kcal25.2g1.1g12.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna66g108kcal12.6g0.6g6.1g0.3g
Arvot/100g100g163kcal19.1g0.8g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200