Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g22g42kcal4.2g0g2.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g48g27kcal1.5g3.1g1g0g
Purjosipuli 29g6.7kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g198kcal12.6g8.6g12.4g1.2g
Valittu annoskoko132g99kcal6.3g4.3g6.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna66g50kcal3.2g2.2g3.1g0.3g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.3g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333