Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 29g39kcal0.8g0.9g3.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Korppujauho 7.3g27kcal0.8g5.5g0.1g0.4g
Tomaatti, tuore15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g372kcal29g14.8g21.4g1.4g
Valittu annoskoko132g186kcal14.5g7.4g10.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna66g93kcal7.3g3.7g5.4g0.4g
Arvot/100g100g141kcal11g5.6g8.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425