Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g9g32kcal1.1g6.5g0.2g0.3g
Ruisjauho Pirkka7.5g23kcal0.7g4.6g0.2g1.1g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka16g54kcal2g10.4g0.4g0.6g
Kuivahiiva, annos 11g1g3.5kcal0.4g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Heinz ketsuppi7.9g8kcal0.1g1.9g0g0g
Chilikastike (Hp)1.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti29g40kcal5.2g0.3g1.4g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka12g6.7kcal0g1.7g0g0.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g7g24kcal1.4g0g2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%18g50kcal5.4g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g557kcal32.6g52.4g22.4g4.2g
Valittu annoskoko132g279kcal16.3g26.2g11.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna66g139kcal8.2g13.1g5.6g1.1g
Arvot/100g100g211kcal12.3g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890