Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 56g110kcal10.5g0g7.6g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g23g8.2kcal0.6g1.1g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)23g20kcal0.2g0.8g1.6g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%19g15kcal0.6g1.1g0.9g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g312kcal24g7g20.4g0.4g
Valittu annoskoko132g156kcal12g3.5g10.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna66g78kcal6g1.8g5.1g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.6g7.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329