Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Bataatti, kuorittu 8.3g6.7kcal0.1g1.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%8.3g14kcal0.6g0.1g1.2g0.2g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 4.2g5.3kcal0.9g0g0.2g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g102kcal4.2g5.8g6g2.2g
Valittu annoskoko133g51kcal2.1g2.9g3g1.1g
Annoskoko puolitettuna66g26kcal1.1g1.5g1.5g0.6g
Arvot/100g100g38kcal1.6g2.2g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108110