Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5.3g3.9kcal0.7g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g235kcal7g47.8g0.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g577kcal15.4g95.8g13g5.6g
Valittu annoskoko133g289kcal7.7g47.9g6.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna66g144kcal3.9g24g3.3g1.4g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.1g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760