Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen78g220kcal8.5g37.9g5.3g2.4g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g27g106kcal1.5g1.2g10.6g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g28g109kcal4.2g0.8g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g869kcal28.4g79.8g51.4g4.8g
Valittu annoskoko133g434kcal14.2g39.9g25.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna66g217kcal7.1g20g12.9g1.2g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890