KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Kukkakaali 19g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g22g24kcal3.9g0.3g0.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g9g23kcal1.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g178kcal14g12g7.8g3.4g
Valittu annoskoko132g89kcal7g6g3.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna66g45kcal3.5g3g2g0.9g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.5g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146