Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g42g69kcal8.3g0g4.2g0g
Herkkusieni 23g3.6kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g52g18kcal0.8g3.6g0.1g0.7g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.8g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Soijakastike 1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz4.2g4.3kcal0g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g250kcal20.2g13.2g13.2g2.2g
Valittu annoskoko133g125kcal10.1g6.6g6.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna66g63kcal5.1g3.3g3.3g0.6g
Arvot/100g100g94kcal7.6g5g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726