Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 55g21kcal0.5g4.3g0.1g1g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g22g27kcal0.7g0.9g2.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g103kcal2.6g10.6g5.4g2g
Valittu annoskoko133g52kcal1.3g5.3g2.7g1g
Annoskoko puolitettuna66g26kcal0.7g2.7g1.4g0.5g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153