Katkarapu-tonnikalasalaatti

- Pilko kurkku ja revi jäävuorisalaatti isoon kulhoon.

- Valuta tonnikalasta, ananaksesta ja katkaravuista turhat nesteet ja lisää ne joukkoon.

- Lisää krutongit.

- Sekoita.

Ravintoarvot 100g: 69kcal
P 6.3g / HH 7.1g / R 1.6g

Halutessasi kevyemmän version salaatista, jätä krutongit pois tai laita niitä vähemmän! :)

Arvot ilman krutonkeja 100g: 36kcal
P 5,7g / HH 2g / R 0,5g

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 15g16kcal3.4g0g0.2g0g
Katkarapu 20g14kcal2.8g0g0.2g0g
Jäävuorisalaatti, rapea38g3.8kcal0.4g0.3g0.1g0.5g
Kurkku 33g3.6kcal0.2g0.5g0g0.2g
Ananas, omassa liemessään 15g8kcal0.1g1.7g0g0.2g
Krutongit, annos 75g11g48kcal1.3g7g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g186kcal16.4g19g4g1.8g
Valittu annoskoko133g93kcal8.2g9.5g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna66g46kcal4.1g4.8g1g0.5g
Arvot/100g100g70kcal6.2g7.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165015