Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto44g83kcal3.4g1.5g7g0g
Katkarapu, rainbow55g55kcal12.6g0g0.5g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g33g35kcal1.2g6.6g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g345kcal34.4g16.2g15.6g1.4g
Valittu annoskoko133g173kcal17.2g8.1g7.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna66g86kcal8.6g4.1g3.9g0.4g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265