Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 16g22kcal3g0g1.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Kukkakaali 19g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g1.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g99kcal9.2g7g3.4g2.6g
Valittu annoskoko133g50kcal4.6g3.5g1.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna66g25kcal2.3g1.8g0.9g0.7g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.6g1.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143442