Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g75g127kcal14.2g0g7.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Pekoni, paistettu 19g97kcal3.1g0g9.5g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g509kcal45.6g1.6g34.8g0.4g
Valittu annoskoko133g254kcal22.8g0.8g17.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna66g127kcal11.4g0.4g8.7g0.1g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.6g13.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313