Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 71g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.8g7.9kcal0.5g0g0.6g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g2.8g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Oltermanni 17%9g25kcal2.8g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g271kcal23.2g7.2g16.2g2.6g
Valittu annoskoko133g136kcal11.6g3.6g8.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna66g68kcal5.8g1.8g4.1g0.7g
Arvot/100g100g102kcal8.7g2.7g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235